Piaggio Zip 4Takt 25km/p Wit

Review dit product als eerste

Snel Overzicht

Piaggio Zip 4Takt 25km/p Wit.

Merk: Piaggio.
Type: Zip 25km/p 4Takt.
Gewicht: 83 kg.
Tankinhoud: 7.5 Liter.
Remmen: 175mm & 110mm Schijf & Trommel.
Startsysteem: Elektrisch & Kickstart.
Kleur: Wit.
€ 1.499,99

Uit voorraad leverbaar

Piaggio Zip 4Takt 25km/p Wit

Meer Views

€ 1.499,99

Uit voorraad leverbaar

Details

Piaggio Zip 4Takt 25km/p Wit. Voorzien van de extra zuinige Hi-PER2 4-takt motor voldoet deze Zip aan de meest strenge milieu eisen. De Zip 4-takt is hiermee een ideale scooter voor dagelijks woonwerk verkeer. De scooter wordt geleverd met een afleveringsbeurt.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer BTC:Z254T
Verzenden via Koerier - Brommer

Schrijf uw eigen beoordeling

U werkt aan de beoordeling voor: Piaggio Zip 4Takt 25km/p Wit

Hoe waardeert u dit artikel? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Design
Prijs
Pasvorm
Kwaliteit

Wilt u al enige tijd een brommer of scooter bestellen? Kiest u dan nu voor het gemak want u kunt hier uw brommer of scooter online bestellen. Het grote voordeel wat u in de winkel heeft, heeft u bij online bestellen ook. De service en de garantie zijn namelijk hetzelfde, maar nu wordt uw brommer of scooter aan de deur afgeleverd. Alles is netjes afgemonteerd en u kunt meteen met uw brommer of scooter rijden (als uw verzekering in orde is) als deze bij u is. Ontdekt u ook graag de voordelen van online bestellen? Doe het nu!


1. Order ontvangen.

U heeft eerst de gelegenheid het hele assortiment aan brommers en scooters te bekijken. Dan plaatst u de bestelling, uw order wordt door ons ontvangen en wij voeren deze in, in het systeem. Dan checken wij de betaling en dan gaan we door met de orderverwerking.


2. Order verwerken.

Het verwerken van de order vindt hier plaats. Intern wordt het allemaal nagekeken en dan wordt de pakbon/order gecheckt. Als deze in orde is dan wordt uw brommer of scooter klaargemaakt voor een servicebeurt en dan zal deze ook af worden gemonteerd.


3. Brommer/Scooter afmonteren & servicebeurt.

Als de brommer of scooter is besteld, de order is goed bevonden en verwerkt dan begint de afmontering. De brommer of scooter wordt in deze fase helemaal nagekeken en voorzien van een grote servicebeurt. Als alles klaar is dan vindt er nog een nacontrole plaats om vast te stellen dat alles in orde is.


4. VVR-Parts Kwaliteitscontrole.

De kwaliteitscontrole is van groot belang bij uw brommer of scooter. De bestelling wordt nog een keer gecheckt. Er wordt gekeken of alle accessoires er bij zitten en dan wordt er een proefrit gemaakt. Dit is nog een onderdeel van de servicebeurt en zo weten wij zeker dat de kwaliteit van de brommer of scooter optimaal is.


5. Afleveren op locatie of in de winkel.

Het afleveren van de scooter of brommer kan thuis plaatsvinden maar ook in de winkel. U heeft als klant de keuze of dat wij de scooter of brommer bij u aan de deur afgeven of dat u naar de winkel komt om hem af te halen.6. Uitleg, vraag & antwoord op locatie.

Heeft u vragen over uw brommer of scooter? Wij leggen alles graag uit aan de klant. U kunt al uw vragen stellen en wij lopen graag alles na met u zodat u weet dat alles in orde is en uw bestelling klopt.