Retro Style Fiets Cheatah Bikes 28'' Heren Chroom

Review dit product als eerste

Snel Overzicht

Retro Style Fiets Cheatah Bikes 28'' Heren Chroom.

Merk: Cheetah Bikes.
Type: Retro Style.
Model: Sportieve herenfiets.
Gewicht: 9 Kilogram.
Versnelling: Nvt.
Remmen: Handremmen.
Kleur: Chroom.
Maat: 28 inch.

Retro Style Fiets Cheatah Bikes 28'' Heren Chroom

Meer Views

Productnaam Stock Prijs
Retro Style Fiets Cheatah Bikes 28'' Heren Chroom Framemaat 54
€ 399,95
Retro Style Fiets Cheatah Bikes 28'' Heren Chroom Framemaat 59
€ 399,95

Details

Retro Style Fiets Cheatah Bikes 28'' Heren Chroom. De cheatah fiets is een sportieve fiets met een eigentijdse retro style. De retrostyle geeft de fiets een unieke uitstraling waar u veel bekijks mee zult hebben! De Fixed Gear Bike is van origine een fiets die gebruikt werd als baanfiets en koerierfiets. In de straten van New York en San Francisco reden dagelijks vele fietskoeriers op deze fietsen en maken daar tegenwoordig nog steeds deel uit van het stadsbeeld.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer GR:945280***
Verzenden via Koerier - Fiets

Schrijf uw eigen beoordeling

U werkt aan de beoordeling voor: Retro Style Fiets Cheatah Bikes 28'' Heren Chroom

Hoe waardeert u dit artikel? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Design
Prijs
Pasvorm
Kwaliteit

Online bestellen biedt u een groot aantal voordelen. Wat dacht u er van om een fiets online te bestellen?
De service en de garantie zijn prima geregeld en kunt u vergelijken met een winkel waar u zo binnen kunt lopen. De fiets die u hier bestelt, wordt aan de deur afgeleverd en alles is afgemonteerd. Het grootste voordeel, als u online een fiets gaat bestellen, is dat u de deur niet meer uit hoeft. Het assortiment aan fietsen is erg groot dus u heeft genoeg keuze om een fiets te vinden, die bij uw wensen en budget past.


1. Order ontvangen.

Wanneer u tot de conclusie bent gekomen om een fiets te bestellen, kunt u een order plaatsen. Deze zetten wij voor u in het systeem. Dan wordt de betaling gecheckt en wanneer dat in orde is, dan wordt de bestelling van uw fiets door ons verwerkt.


2. Order verwerken.

Als de betaling van uw fiets binnen is, dan wordt de order verwerkt. Intern wordt alles geregeld en dan wordt de pakbon/order nog een keer nagekeken. Wanneer alles in orde is, dan is uw fiets bijna klaar voor verzending, maar eerst wordt deze nog helemaal gecontroleerd! Wij leveren alleen goed werk en nemen hier de tijd voor.

 

3. Fiets afmonteren & servicebeurt.

Als uw order met de fiets klaar is, dan wordt de fiets nog een keer gecontroleerd en krijgt de fiets een servicebeurt. Alles wordt netjes voor u nagekeken voordat hij klaar is voor verzending. Als de afmontering en de servicebeurt klaar zijn, dan vindt er een nacontrole plaats zodat wij er zeker van zijn dat alles in orde is en de fiets in een optimale staat bij u wordt geleverd.

 

4. VVR-Parts Kwaliteitscontrole.

Het checken van de bestelling van uw fiets is van groot belang. Alle accessoires worden gecontroleerd. Er wordt een proefrit gemaakt en dit is nog een onderdeel van de servicebeurt. De kwaliteitscontrole is voor ons van groot belang want wij leveren graag uitsluitend goed werk!5. Afleveren op locatie of in de winkel.

De fiets kan bij u thuis worden afgeleverd. De bestelling wordt dan bij u aan de deur afgegeven. Maar u kunt er ook voor kiezen om naar de winkel te komen en dan kunt u zelf de fiets meenemen. Het is maar net van welk gemak u wilt profiteren, online bestellen van een fiets biedt u in ieder geval veel voordelen!

 

6. Uitleg, vraag & antwoord op locatie.

Als u vragen heeft over uw bestelling van de fiets wordt alles aan u uitgelegd. U mag vragen stellen wanneer u maar wilt. Wij lopen graag alles met u na zodat u meteen ziet dat uw bestelling in orde is en de fiets meteen gebruikt kan worden.