BMX fiets

BMX is een afkorting voor bicycle motorcross. Er kan op gecrost worden zoals op een motor. Op deze sportfiets kunnen trucjes worden uitgevoerd. Een BMX (of fietscross) is een snelle en spectaculaire sport voor jong en oud, met twee varianten: freestyle en cross. Bij het kiezen van een BMX fiets is het dan ook verstandig om rekening te houden met het doel van de fiets, gaat u crossen of freestylen? VVR-Parts biedt een ruim assortiment BMX fietsen in diverse kleuren en uitvoeringen. Bekijk ons assortiment direct online.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Het verschil tussen een BMX fiets en een gewone fiets

Zodra u een gewone fiets een BMX fiets naast elkaar ziet vallen de verschillen direct op. Het frame en de wielen van een BMX fiets zijn een stuk kleiner. Ook is de fiets lichter, wendbaarder en steviger. Om gemakkelijk trucjes uit te voeren is het zadel laag. Zo zit het niet in de weg en voorkomt het stoten bij een harde landing. In veel gevallen beschikt een BMX fiets niet over een bel of verlichting.

Waarom een BMX fiets bestellen bij VVR-Parts?

Wij beschikken over een ruim assortiment BMX fietsen zodat u altijd wel een exemplaar vindt die aan uw wensen voldoet. Specificeer uw zoekopdracht in het menu links van onze webshop. U ziet dan alleen de BMX fietsen die overeenkomen met uw eisen. Zo kunt u bijvoorbeeld shoppen op categorie, model fiets of wielmaat. Kiest u voor een fiets van VVR-Parts dan geniet u van de volgende voordelen:

  • Persoonlijk advies
  • Garantie en service
  • Telefonisch bereikbaar
  • Fietsen rijklaar geleverd
  • Persoonlijke bezorg service
  • Werkplaats in Heemstede
  • Winkel in Heemstede
  • Grote voorraad
  • Snelle levering

Kies voor topservice en scherpe prijzen

Ons doel? Uw dromen op fietsgebied uit laten komen. Bij ons bent u verzekerd van topservice en scherpe prijzen. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een BMX fiets? Vraag ons gerust om advies. We denken altijd met u mee om samen met u een fiets te vinden die perfect bij u past. Een BMX in onze webshop gezien die u mooi vindt? Plaats uw bestelling dan direct online. Meestal zijn ons artikelen standaard op voorraad. Dit houdt in dat we vaak dezelfde dag nog uw aankoop kunnen versturen. Mocht dit niet het geval zijn, dan bestellen we deze voor u.

Koop uw BMX fiets nu bij VVR-Parts

Een BMX fiets kopen is bij VVR-Parts kan online of in onze fysieke winkel. Bij een online bestelling maken we het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Uw BMX wordt thuis bij u afgeleverd. Wij bezorgen binnen heel Nederland. Heeft u op onze website een exemplaar gezien die u graag in het echt wilt bekijken? Bel ons voor een afspraak en we laten u een proefritje maken. Bij VVR-Parts bent u ook aan het juiste adres voor onderhoud, montage en reparatie. Wij kunnen zelfs uw fiets bij u thuis ophalen indien dat nodig is. Als u niet weet welke BMX fiets het meest geschikt is, bijvoorbeeld omdat het om een cadeau gaat, is het verstandig advies in te winnen. Ook daarvoor kunt u bij VVR-Parts terecht! U kunt telefonisch contact op nemen door te bellen naar 023-5292916, zes dagen in de week bereikbaar van 08.00-18.00 uur.