Maak 24/7 direct online een afspraak in ons reservering-systeem.
Kies een datum, tijd & werkzaamheden. Of bel of App direct met Nick van de werkplaats receptie 023-529 29 16

Scooter reparatie

Rijdt of start uw scooter niet naar behoren? De scooter mobiliteit specialisten van VVR-Parts staan klaar om uw scooter weer in top conditie te maken. Bij reparatie van uw scooter wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige originele onderdelen, zodat de kwaliteit van de reparatie van het hoogste niveau is. Hierdoor zult u weer met een glimlach op de scooter weg rijden. De scooter mobiliteit specialisten van VVR-Parts scholen hun kennis omtrent de nieuwe technieken voordurend bij, Hierdoor zijn wij zijn instaat om snel en vakkundig al uw problemen op te lossen. VVR-Parts in Heemstede is het aangewezen servicepunt voor al uw scooter reparaties van alle merken en type scooters.

Scooter onderhoud

Voorkom dure reparaties aan uw scooter, door tijdig het scooter onderhoud te laten uitvoeren door de scooter mobiliteit specialisten van VVR-Parts. Door tijdig uw scooter te laten onderhouden zullen waarnodig dure reparaties door overmatige slijtage voorkomen kunnen worden. De mobiliteit specialisten controleren uw scooter op alle slijtage punten, waardoor er een duidelijk beeld wordt gevormd omtrent de staat van de scooter. Het scooter onderhoud wordt uitgevoerd met hoogwaardige originele kwaliteit onderdelen. Hierdoor blijven de service intervallen gelijk aan de eisen van de scooter fabrikant, waardoor u ook uw wettelijke garantie behoud.

Scooter ophaalservice

De mobiliteit servicebus rijdt dagelijks door de regio Heemstede – Haarlem – Hoofddorp – Zandvoort Om gestrande scooters op te halen vanaf de verschillende locaties binnen de regio. Na de reparatie van de scooter kunt u voor de mogelijkheid kiezen om de scooter ook weer bij u te laten afleveren, zodat u geen zorgen heeft omtrent het ophalen van de scooter. De mobiliteit specialisten van VVR-Parts ontzorgen u geheel van al uw scooter mobiliteit problemen.

Werkplaatsafspraak

Maak snel en gemakkelijk online een werkplaatsafspraak, Binnen de openingstijden kunt u telefonische contact opnemen met VVR-Parts. Buiten de openingstijden kunt u zowel online een afspraak inplannen, of stuur nu snel en gemakkelijk een appje naar 023-5292916