Cilinder DR 50cc Minarelli AM6 LC

Snel Overzicht

Cilinder DR 50cc Minarelli AM6 LC.

Merk: DR.
Type: Cilinder Gietijzer.
Maat: 50cc / 40.00mm.
Koeling: Water.
Passend op: Minarelli AM6.
€ 107,95

Cilinder DR 50cc Minarelli AM6 LC

Details

Ben je op zoek naar een betaalbare en betrouwbare cilinder voor dagelijks gebruik? Dan is de DR de beste aanschaf die je kunt doen. Wordt geleverd met: Cilinder - Cilinderkop - Pistonpen Clips - Zuiger - Zuigerveren - Pakkingen.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer SLX:DR:KT00098
Verzenden via PostNL

Schrijf uw eigen beoordeling

U werkt aan de beoordeling voor: Cilinder DR 50cc Minarelli AM6 LC

Hoe waardeert u dit artikel? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Pasvorm
Kwaliteit
Design

Klantbeoordelingen

een goede vervaning voor het org... Beoordeling door silvano
Kwaliteit
Design
Prijs
Pasvorm
dit is de 2de keer dat ik deze cilinder bestel en nee niet voor de zelfde brommer deze cilinder is een slijtvaste cilinder bij normaal gebruik kan je er zelfs meer dan die 20.000 km die men zegt uithalen wel belangrijk rijd hem de eerste 500 km goed in en ga niet als een gek meteen weg blaffen dat blaffen laat maar aan een hond over tip voor mensen die deze kopen let er wel op dat je de kop pakking er goed in hebt zitten doe je dit niet merk je het al vrij snel dat deze cool vloeistof gaat lekken voor de rest heb ik geen commentaar over deze cilinder sterker nog ben er zeer over te spreken velen beweren dat je beter kan kiezen voor een ander meer maar als vervanging voor standaard vind ik deze het besten met de juiste afstelling rijd je brommer ook nog aanzienlijk harder (Geplaatst op 06-06-15)

Online bestellen geeft onze klanten een groot aantal voordelen. U heeft als voordeel dat u bestellingen kunt plaatsen wanneer u maar wilt.
Bij de winkel in het dorp of de stad bent u gebonden aan openingstijden, bij ons niet.
Wij leveren ook dezelfde service en garantie als in een winkel, maar net dat beetje meer zodat u niet aan tijden gebonden bent.

Alles wordt netjes bij u afgeleverd en eventueel afgemonteerd.
De accessoires (het kleinmateriaal) kunnen bij u thuis worden afgeleverd, dat is toch een praktisch voordeel?

Bestelt u daarom hier de accessoires en onderdelen online zodat u het zelf kunt ervaren.


1. Order ontvangen.

U bent hier in de gelegenheid om uw kleinmateriaal online te bestellen. Wij ontvangen uw order. Wanneer de bestelling is geplaatst, zullen wij deze meteen in het systeem zetten. Dan wordt de betaling gecheckt, wanneer dit allemaal in orde is wordt er doorgegaan met de orderverwerking.


2. Order verwerken.

Het verwerken van de order wordt gedaan wanneer de order in goede orde is ontvangen. De order wordt nu verwerkt, alles wordt bij elkaar gezocht en de pakbon/order wordt gecontroleerd. Als dit in orde is dan wordt er doorgegaan met de VVR-Parts kwaliteitscontrole.

 

3. Status controle.

De VVR-Parts kwaliteitscontrole vindt hier plaats. Alle accessoires die u heeft besteld worden nu gecontroleerd. Er wordt gekeken of dat alle accessoires in goede staat zijn en werken zoals ze moeten. Er vindt nog een nacontrole plaats om te zien of alle accessoires van uw bestelling in orde zijn.

  


4. Ordercheck.

Er wordt gecontroleerd of alle bestelde onderdelen of accessoires veilig zijn ingepakt.
 

 

5. Afleveren op locatie of in de winkel.

Het kleinmateriaal is nu klaar om afgeleverd te worden. U heeft de keuze om de accessoires in de winkel op te halen of u kunt ze thuis laten bezorgen. Als u ze thuis laat bezorgen dan heeft dat voor u als voordeel dat u niet naar de winkel hoeft!

 

6. Uitleg, vraag & antwoord op locatie.

Heeft u vragen over de accessoires of onderdelen die u heeft besteld? Dan kunt u naar de winkel gaan voor een antwoord of u neemt online contact op. Wij lopen de bestelling graag met u na en kijken of alles in orde is. Wij doen aan vraag en antwoord op locatie.