Elektrische fiets Bikkel Dames Ibee T2 Nexus 7V 14,5A Taupe

Snel Overzicht

Elektrische fiets Bikkel Dames Ibee T2 Nexus 7V 14,5A Taupe.

Merk: Bikkel Bikes.
Type: Elektrische fiets Dames ibee T2.
Versnelling: Nexus 7V.
Display: 15 Standen Easy LCD Display.
Gewicht: 24,5 KG ( incl Accu ).
Kleur: Taupe.

Elektrische fiets Bikkel Dames Ibee T2 Nexus 7V 14,5A Taupe

Productnaam Stock Prijs Hoeveelheid
Elektrische fiets Bikkel Ibee T2 Dames framemaat 46 Taupe

Normale prijs: € 1.749,00

Speciale prijs: € 1.604,45

Elektrische fiets Bikkel Ibee T2 Dames framemaat 50 Taupe

Normale prijs: € 1.749,00

Speciale prijs: € 1.604,45

Elektrische fiets Bikkel Ibee T2 Dames framemaat 56 Taupe

Normale prijs: € 1.749,00

Speciale prijs: € 1.604,45

Details

Elektrische fiets Bikkel Dames Ibee T2 Nexus 7V 14,5A Taupe. De sportieve ibee T2 heeft een frisse uitstraling. Voorzien van makkelijk hanteerbare 15 standen Easy LCD display. De ibee T2 is uitgevoerd met een nexus 7 versnellingsnaaf, tevens is de ibee T2 rijkelijke uitgerust met onder andere de volgende accessoires: Verende zadelpen, instelbare verende voorvork, verstelbare stuurnok, AXA DEF slot en San Marco Zadel. De ibee T2 is uitgerust met een gesloten kettingkast waardoor u minder onderhoud aan uw fiets heeft. De fiets is uitgerust met een 14,5 amapere accu, hiermee heeft u een actieradius van 40 t/m 150 km.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer VWP:IBEE:T2:T
Verzenden via Koerier - Fiets

Schrijf uw eigen beoordeling

U werkt aan de beoordeling voor: Elektrische fiets Bikkel Dames Ibee T2 Nexus 7V 14,5A Taupe

Hoe waardeert u dit artikel? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Design
Prijs
Pasvorm
Kwaliteit

Klantbeoordelingen

Zeer fijne fiets Beoordeling door Wendy
Prijs
Pasvorm
Kwaliteit
Design
De ibee t2 heeft zeer fijne trap ondersteuning, hierbij rijdt de fiets zelf zeer ontspannen en fijn. (Geplaatst op 13-06-13)

Online bestellen biedt u een groot aantal voordelen. Wat dacht u er van om een fiets online te bestellen?
De service en de garantie zijn prima geregeld en kunt u vergelijken met een winkel waar u zo binnen kunt lopen. De fiets die u hier bestelt, wordt aan de deur afgeleverd en alles is afgemonteerd. Het grootste voordeel, als u online een fiets gaat bestellen, is dat u de deur niet meer uit hoeft. Het assortiment aan fietsen is erg groot dus u heeft genoeg keuze om een fiets te vinden, die bij uw wensen en budget past.


1. Order ontvangen.

Wanneer u tot de conclusie bent gekomen om een fiets te bestellen, kunt u een order plaatsen. Deze zetten wij voor u in het systeem. Dan wordt de betaling gecheckt en wanneer dat in orde is, dan wordt de bestelling van uw fiets door ons verwerkt.


2. Order verwerken.

Als de betaling van uw fiets binnen is, dan wordt de order verwerkt. Intern wordt alles geregeld en dan wordt de pakbon/order nog een keer nagekeken. Wanneer alles in orde is, dan is uw fiets bijna klaar voor verzending, maar eerst wordt deze nog helemaal gecontroleerd! Wij leveren alleen goed werk en nemen hier de tijd voor.

 

3. Fiets afmonteren & servicebeurt.

Als uw order met de fiets klaar is, dan wordt de fiets nog een keer gecontroleerd en krijgt de fiets een servicebeurt. Alles wordt netjes voor u nagekeken voordat hij klaar is voor verzending. Als de afmontering en de servicebeurt klaar zijn, dan vindt er een nacontrole plaats zodat wij er zeker van zijn dat alles in orde is en de fiets in een optimale staat bij u wordt geleverd.

 

4. VVR-Parts Kwaliteitscontrole.

Het checken van de bestelling van uw fiets is van groot belang. Alle accessoires worden gecontroleerd. Er wordt een proefrit gemaakt en dit is nog een onderdeel van de servicebeurt. De kwaliteitscontrole is voor ons van groot belang want wij leveren graag uitsluitend goed werk!5. Afleveren op locatie of in de winkel.

De fiets kan bij u thuis worden afgeleverd. De bestelling wordt dan bij u aan de deur afgegeven. Maar u kunt er ook voor kiezen om naar de winkel te komen en dan kunt u zelf de fiets meenemen. Het is maar net van welk gemak u wilt profiteren, online bestellen van een fiets biedt u in ieder geval veel voordelen!

 

6. Uitleg, vraag & antwoord op locatie.

Als u vragen heeft over uw bestelling van de fiets wordt alles aan u uitgelegd. U mag vragen stellen wanneer u maar wilt. Wij lopen graag alles met u na zodat u meteen ziet dat uw bestelling in orde is en de fiets meteen gebruikt kan worden.