De Fietsenwinkel van Haarlem

U zoekt een betrouwbare fietsenwinkel in Haarlem en omstreken? VVR-Parts is de fietsenwinkel in Haarlem waar u terecht kan voor o.a. het aanschaffen van een fiets, fiets reparaties, scooter reparaties en onderhoudsbeurten.

Fietsenwinkel Haarlem - VVR-Parts

VVR-Parts is de fietsenwinkel in Haarlem, biedt u een totaal all in one oplossing. Van een fietsenband reparatie tot scooter reparatie en van fietsonderdelen tot scooteronderdelen. Daarnaast heeft VVR-Parts een uniek all in one concept ontwikkeld voor de zakelijke markt voor zowel fietsen als scooters.

Waarom fietsenwinkel VVR-Parts?

U kiest voor ons wanneer u op zoek bent naar een fietsenwinkel die u totaaloplossing kan bieden voor een scherp all in one tarief. U profiteert van onze servicegerichtheid doordat u 7 dagen in week bij ons terecht kan. Wij starten om 08.00 uur en zijn open tot 22.00 uur! Voordat u naar uw werk gaat levert u de fiets bij ons aan en haalt u deze na uw werkdag weer op. Ideaal toch?

Niet in staat om uw tweewieler langs te brengen? Maak gebruik van onze ophaalservice

Wij begrijpen dat het soms lastig is om voor een fietsreparatie of scooterreparatie langs te komen. U kunt geen vervoer regelen of u bent niet in staat zelf uw tweewieler bij ons af te leveren. Hiervoor hebben wij speciaal de ‘’pick up & return service’’ opgezet. Onze ophaalservice is o.a. actief in Hoofddorp, Heemstede, Zandvoort, Nieuw Vennep, Lisse, Hillegom en Zwaanshoek.

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag?

Bij ons maakt u gebruik van een online afsprakensysteem. U bepaald zelf uw datum en tijd wanneer u bij ons wilt langskomen. Daarnaast bent u natuurlijk van harte welkom om zonder afspraak onze winkel te bezoeken. U kunt ook online uw vraag stellen of bellen naar 023-5292916.

Stel uw vraag

Anderen bekeken ook: Fietsreparatie Haarlem, Fietsenmaker Haarlem, Scooters Hoofddorp